- Biscuiti proteici cu seminte -

Vă prezentăm delicioșii noștri biscuiți proteici cu semințe – o fuziune perfectă de sănătate și aromă!

 

Acesti biscuiti sunt meticulos realizati pentru a vă satisface poftele, oferind în același timp un impuls hrănitor de proteine și nutrienți esențiali. Copt la perfecție, fiecare biscuit este infuzat cu un amestec sănătos de semințe, inclusiv semințe de floarea-soarelui, chia și in, pentru a oferi o textură crocantă și o explozie de bunătate în fiecare îmbucătură.

 

Fie că sunteți în căutarea unei gustări convenabile după antrenament sau a unui răsfăț fără vină, biscuiții noștri proteici cu semințe sunt alegerea ideală.

 

Îmbrățișează bunătatea naturii într-un singur biscuit și alimentează-ți ziua cu o experiență cu adevărat delicioasă și nutritivă.

 

Biscuiti proteici cu seminte
– 1 banana

– 100 g seminte de susan
– 150 g mix de seminte Sanovita
– o cupa pudra proteica
Optional: 1 lingurita miere

 

Un biscuite de 25 g contine 97 kcal, 4,5 g protein, 4,5 g carbohidrati, 6,9 g grasimi

Pentru coacere voi folosi cuptorul electric ZASS® Model ZEO 42 CR avand o capacitate de 42 litri și 4 funcții de operare: decongelare, rotisare, coacere și prăjire. Cuptorul electric este foarte ușor de utilizat, fiind dotat cu termostat pentru reglarea temperaturii de operare și cu temporizator pentru setarea timpului de gătire. Aceste dotări favorizează gătirea rapidă și uniformă a preparatelor în baza unor rețete precise.

 

 

Poti achizitiona Cuptorul electric ZASS® Model ZEO 42 CR cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *