Buddha Bowl Vegan

Buddha Bowl Vegan – O explozie culinară de nutriție și savoare.

 

Buddha Bowl-ul vegan este o alegere populară în rândul iubitorilor de mâncare sănătoasă și delicioasă.

 

Acesta este un fel de mâncare compus dintr-o varietate de ingrediente pline de nutrienți, aranjate în castron într-un mod estetic și apetisant.

 

Originea acestui concept se regăsește în învățăturile lui Buddha, care promovează echilibrul și armonia în toate aspectele vieții. Buddha Bowl-ul reflectă această filozofie prin combinarea diferitelor alimente, culori și texturi, oferind o experiență holistică pentru simțurile noastre.

Ingredientele utilizate într-un Buddha Bowl vegan sunt de obicei bogate în proteine vegetale, fibre, vitamine și minerale. Acestea pot include leguminoase precum năutul, fasolea neagră sau lintea, cereale integrale cum ar fi quinoa sau orezul brun, legume proaspete și înfășurate, precum kale, spanacul, avocado, morcovii, roșiile, castraveții și multe altele.


Sursa de grăsimi sănătoase poate fi asigurată prin adăugarea de semințe, nuci, avocado sau dressing-uri pe bază de uleiuri vegetale.

 

Noi astăzi am folosit pentru o portie:
• 130 g tofu tras la tigaie
• 100 g quinoa fiarta
• 120 g hummus cu sfecla rosie
• 1/2 avocado
• legume: salata verde, 1 castravete mic si 80 g rosii cherry

 

Valori nutritionale: 518 kcal, 34 g proteine, 65,5 g carbohidrati si 21,5 g grasimi

 

Pentru tofu tras la tigaie am folosit plita cu inducție ZASS® Model ZIP 01 de la ZASS Romania. Încorporează o tehnologie inovatoare de încălzire care asigură prepararea alimentelor într-un mod simplu, rapid și uniform pe toată perioada de gătire. Gătitul pe o plită cu inducție permite controlul exact al temperaturii și timpului de preparare a alimentelor, evitând arderea acestora. Timpul scurt de gătire în comparație cu gătitul clasic, conduce la un consum redus de energie. Designul atrăgător și ușurința cu care poate fi curățată plita cu inductie te ajută să te bucuri din plin de momentele în care gătești și de rețetele sănătoase preparate cu ajutorul acestei plite.

Avem si o surpriza pentru tine, poti achizitiona aparatul cu discount, folosind codul de reducere OPTIMIZE10.

 


Buddha Bowl-ul vegan este o combinație perfectă între sănătate, gust și estetică. Este o modalitate delicioasă și satisfăcătoare de a consuma o varietate de nutrienți esențiali și de a explora noi arome și combinații. Indiferent dacă ești vegan sau pur și simplu dorești să adaugi mai multă diversitate în alimentația ta, Buddha Bowl-ul vegan este cu siguranță o alegere excelentă.

 

 Click aici pentru a urmari reteta detaliata, pe canalul nostru de YouTube!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *