- Budinca cu branza de vaci -

Budinca proteică din brânză de vaci este un desert delicios care combină cremozitatea bogată a brânzei de vaci cu bunătatea proteinelor. Acest deliciu delicios oferă o variantă unică a budincii tradiționale, având o textură catifelată și un profil de aromă dulce-sărat. Este o opțiune de desert satisfăcătoare și nutritivă pentru cei care doresc să se răsfețe cu un deliciu din branza plina de proteine.

 

Setul de bucătarie ZASS® GOURMET Model ZG-KS 01 este o combinație eficientă și utilă de cuțite și ustensile de gătit, de calitate superioară cu suport de depozitare compactă, organizată, esteticăușor de afișat pe blatul de la bucătărie. Ustensilele de bucătărie sunt o combinație între silicon, nylon, plastic și lemn, majoritatea acestor elemente fiind reciclabile. Confecționarea mânerelor termoizolante în combinație cu lemn și alte materiale prietenoase cu mediul, conferă ustensilelor de gătit un design și o coloristică atractivă. Fără aditivi, fără plumb, BPA sau alte substanțe toxice, ustensilele sunt rezistente la temperaturi ridicate, își mențin forma în cazul în care sunt îndoite, fiind elastice și rezistente la abraziune. Ustensilele de gătit sunt compatibile cu suprafața oricărui vas de gătit, fără să zgârie vasele sau să se încingă dacă sunt lăsate mai mult timp în vasul de gătit. Unitatea în ansamblu, suport și cuțite, este una robustă și durabilă, ustensilele fiind foarte rezistente la abraziune și uzură iar suporții stabili și compacți. Designul special al structurii este favorabil evitării acumulării de murdărie.

 

Poti achizitiona setul de cuțite și ustensile de bucătărie ZASS® GOURMET Model ZG-KS 01 cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *