-Buritto proteic-

Un burrito plin de proteine este un wrap echilibrat din punct de vedere nutrițional care combină surse de proteine slabe, cum ar fi puiul, fasolea sau tofu, cu legume proaspete și tortilla din cereale integrale. 

 

Această creație savuroasă oferă aminoacizi esențiali pentru întreținerea și repararea mușchilor, împreună cu fibre și nutrienți din legume, toate acestea învelite pentru o masă satisfăcătoare și delicioasă care vă sprijină obiectivele de fitness și dietetice.

 

Burrito proteic / o portie

– 1 lipie integrala;

– 50g orez integral fiert;

– 2 linguri fasole neagra la conserva;

– 1 lingura porumb la conserva;

– ardei

– ceapa rosie

– varza rosie

– rosii cherry

– 100g tofu

– o lingurita de ulei

– condimente, verdeata

 

Valori nutritionale:

502kcal

23,5g proteine, 61g carbohidrati, 18g grasimi

 

Pentru această retetă am folosit Plita cu inducție ZASS® Model ZIP 01 de la ZASS Romania. Încorporează o tehnologie inovatoare de încălzire care asigură prepararea alimentelor într-un mod simplu, rapid și uniform pe toată perioada de gătire. Gătitul pe o plită cu inducție permite controlul exact al temperaturii și timpului de preparare a alimentelor, evitând arderea acestora. 

 

Timpul scurt de gătire în comparație cu gătitul clasic, conduce la un consum redus de energie. Designul atrăgător și ușurința cu care poate fi curățată plita cu inductie te ajută să te bucuri din plin de momentele în care gătești și de rețetele sănătoase preparate cu ajutorul acestei plite.

 

Avem si o surpriza pentru tine- poti achizitiona aparatul cu discount, folosind codul de reducere OPTIMIZE10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *