Delicios de crocante și gustoase, aceste chiftelute din carne tocată de vită la Air Fryer sunt o variantă mai sănătoasă a celor clasice. Făcute din carne tocată slabă de vită și asezonate la perfecție, sunt gătite până la o perfecțiune aurie cu un minim de ulei, rezultând un deliciu fără vină, care îți lasă gura apă.


Friteuza cu aer cald ZASS Model ZAF 01
 te ajută să gătești cu aer fierbinte, sănătos și gustos! Ușor de folosit, friteuza are 8 programe de gătit presetate și posibilitate de setare manuală a temperaturii și timpului de gătire. Panoul cu afișaj LED și comenzile digitale fac din acest aparat unul modern, inovativ și economic. Poți pregăti mesele tale favorite rapid și cu până la 80% mai puține calorii din grăsimi decât prin prăjirea tradițională.

 

Vasul cu tavă detașabilă, antiaderentă cu strat de teflon favorizează gătirea fără lipire.

Pentru gătire uniformă se pot întoarce preparatele în timpul gătirii iar pentru formarea crustei și rumenire se pot pulveriza fin cu ajutorul unui ulei-spray pentru gătit. Friteuza cu aer cald este un instrument cu care poți să-ți dezvolți în permanență și în mod creativ pasiunea pentru gătit.

 

Poți achiziționa Friteuza cu aer cald ZASS Model ZAF 01 în magazinul ZASS Online cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *