-Chiftelute la cuptor din carne de vita-

Chiftelutele de carne tocată de vită sunt niște biluțe savuroase, de mărimea unei mușcături, făcute din carne tocată de vită amestecată cu diverse condimente, ierburi și, adesea, pesmet pentru un plus de textură. Aceste chiftele sunt de obicei coapte la cuptor, rezultând un interior delicios și suculent cu o crustă exterioară crocantă. Ele pot fi servite cu o varietate de sosuri, cum ar fi cel de roșii sau marinara și sunt foarte populare in multe bucatarii din intreaga lume.

 

Mașina de tocat ZASS Model ZMG 06 puternică și compactă este utilă pentru a toca rapid și în cantități mari carne, pește, legume etc. Dotată cu 3 discuri-sită (mare-mediu-fin) și cuțit de tăiere din inox, poate fi utilizată pentru a toca eficient și rapid dar și pentru a prepara cârnați și kebbe cu ajutorul accesoriilor din dotare.  Cele două viteze de tocare și Funcția Reverse de eliberare a axului fac mașina de tocat un aparat eficient și util în orice bucătărie, ușor de curățat și depozitat.

 

Poți achiziționa Mașina de tocat ZASS Model ZMG 06 în magazinul ZASS Online cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *