Fitness

Când vorbim despre fenomenul fitness, trebuie înțeles următorul aspect: nivelul de “fitness” înseamnă starea de sănătate și de bine a organismului.

Studiile arată că pentru a fi în parametri optimi, organismul are nevoie de: odihnă, alimentație, mișcare. Ambițiile sunt binevenite când vorbim de nivelul de condiție fizică, forță, masă musculară sau remodelare corporală însă strategia este vitală.

Specialiștii noștri vă vor construi un plan de antrenament bazat pe nevoile corpului dumneavoastră de funționare care va genera rezultate accelerate și de lungă durată, și mai mult de atât, vom fi alături de dumnoavostră pe parcursul întregului process.

Pregătirea fizică este un proces de educare a aptitudinilor fizice necesare în activitatea sportivă. Ea este strâns legată de creșterea nivelului general al capacităților funcționale ale organismului, de dezvoltarea fizică holistică cât și de întărirea sănătății și a stării de bine.

Oferim:

  • teste de evaluate inițială;
  • plan personalizat de antrenament;
  • video monitorizare evoluție sportivă;
  • corectarea deprinderilor motrice cât și dezvoltarea lor în funcție de necesitățile fiecărui sportiv;
  • pregătire fizică generală specifică.

Ne adresăm sportivilor care se află la început de drum, sportivilor de performanță cât și celor care doresc să se antreneze holistic și să își construiască o bază solidă de calități fizice potrivite oricărui sport pe care va dori să îl practice pe viitor. De asemenea, ne adresăm copiilor, juniorilor, dar și seniorilor.

Putem colabora și cu grupuri sau echipe în vederea dezvoltării fizice personalizate/adaptate sportului în cauză. În această situație, antrenamentele se vor desfășura în baza sportivă ce aparține clubului sau în orice altă locație stabilită ulterior.