Clătitele mini sunt delicioase bunătăți de mărimea unei mușcături care împachetează toate bunătățile clătitelor tradiționale într-o formă mini. Acestea sunt făcute de obicei dintr-un aluat de clătite pufos, turnat în mici forme circulare și gătite până când sunt aurii pe ambele părți.

 

Aceste clătite minuscule oferă un echilibru încântător de moliciune și ușor crocante, cu o textură care se topește în gură. Ele sunt adesea servite în stive sau înfipte în scobitori, ceea ce le face perfecte pentru gustări sau ca o completare adorabilă a micului dejun sau a brunch-urilor. Mini clătitele pot fi savurate simple sau acoperite cu diverse adaosuri delicioase, cum ar fi fructe de pădure proaspete, frișcă, sirop etc.

 

Dimensiunea lor în miniatură și gustul irezistibil le fac un deliciu fermecător și versatil pentru orice ocazie.

 

Mini pancakes proteice:
• 2 oua
• 200 g branza proaspata de vaci
• 200 ml lapte sau bautura
vegetala
• 200 g faina integrala
• un pliculet praf de copt
• 5 ml ulei de cocos

 

O portie de 180 g contine
300 kcal / 23 g proteine / 39 g carbohidrati / 7,20 g grasimi

 

Pentru coacerea acestor mini pancakes proteice folosim plita cu inducție ZASS® și tigaia specială pentru clătite din setul de tigăi stivuibile ZASS® GOURMET Model ZG-ACS 03. Această tigaie este ideală pentru a găti fără lipire și fără adaos de grăsime orice rețetă de pancakes. Are formă rotundă și fund plat, fiind potrivită pentru a găti rapid, uniform rețete delicioase de pancakes.


Setul de Tigăi ZASS® GOURMET Model ZG-ACS 03 din Aluminiu Turnat sub Presiune, antiaderente, de înaltă calitate, te ajută să lucrezi ușor în bucătărie, fiind rezistente și durabile în timp, adecvate gătitului de zi cu zi. Fac parte din seria colorată, stivuibilă ZASS® GOURMET, având un design ergonomic, favorabil stivuirii și economiei în spațiul de depozitare. Tigăile au finisaje de înaltă calitate, în culori vii pastel, rezistente la căldură, 3 straturi de înveliș antiaderent, fără PFOA, sigure în contact cu alimentele, permit gătirea uniformă a preparatelor, fără lipire, fiind rapid și ușor de curățat. Încorporează o tehnologie avansată de conductivitate, fiind adecvate gătirii cu surse variate de căldură: inducție, gaz, vitroceramic, electric, halogen etc.

 

Te poți bucura de această tigaie specială pentru clătite achizitionând Setul de Tigăi ZASS® GOURMET Model ZG-ACS 03  (disponibile in doua variante: color  și pastel ) cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *