Corporate

Angajații tăi sunt cel mai mare atu al tău, iar menținerea unui loc de muncă fericit și mai ales motivant este cheia conducerii unei companii de succes. S-a dovedit că un program de beneficii pentru angajați, îi aduce pe aceștia împreună și poate crește funcționalitatea atât din punct de vedere individual, cât și colectiv.

 

La Optimize Body Center avem o echipă de specialiști cu experiență care poate aduce angajații la un nivel activ și sănătos, prin crearea unui program personalizat pentru compania dumneavoastră.


 Dacă echipa ta are nevoie de acea lovitură suplimentară sau de ceva diferit pentru a-și îmbunătați ziua, aruncă o privire la ceea ce putem face pentru tine cu programele noastre de sănătate și fitness corporative:


– Live Streaming Programs – Prin acest serviciu aducem beneficiile programelor noastre direct acasă la dumneavoastră. Serviciile Optimize Body Center se transmit Online (cu echipament minim necesar) Kinetoterapie, Prevenție, Fitness, Cardio, Lifting, Total Body, HIIT, Stretching, Postură etc. Accesul se face ușor prin platforme precum Teams/Zoom sau orice platformă online folosită de dumneavoastră, timp în care aveți posibilitatea de a menține un contact direct cu specialistul dumneavoastră (puneți întrebări, oferiți feedback).


– Workshops și Seminarii – Educația este vitală în procesul Optimize Body Center și de aceea, angajații dumneavoastră beneficiază de Wrokshop-uri și Seminarii educative despre sănătatea noastră și cum să o protejăm cât mai bine prin crearea unui stil de viață activ și sănătos. Aflăm de la cum să ne protejăm sistemul imunitar, la ce poziție trebuie să adoptăm la birou sau în timpul somnului și chiar ce rețete ne propune nutriționistul sezonul acesta.


– Activități sportive atât în centrul Optimize, cât și în aer liber – Programe și activități destinate pentru îmbunătațirea atât a stării fizice, cât și mentale. Optimize Body Center propune activități de recreere atât în cadrul centrului nostru (Open Days Event), cât și în afara centrului (Family Games, TeamBuildings, Outdoor Workouts).


– Comunitati – Comunitatea în care ne aflăm este foarte importantă pentru noi! Optimize Body Center se bucură de o comunitate vastă online, prin care păstrăm legătura 24/7, ori de câte ori este nevoie. Suntem mândri că putem face o schimbare, o îmbunătățire spre mai bine, in fiecare zi!