Retreat Optimize Your Nutrition

Optimize Your Nutrition Retreat

Optimize your Nutrition se concentrează pe ceea ce mâncăm zi de zi și pe a înțelege ce anume are nevoie propriul organism pentru a atinge echilibrul. De asemenea în retreat vei avea seminarii, workshopuri și activități fizice ce completează ideea principală: Nutriție pentru Sănătate și Echilibru.

 

Alimentația din retreat poate fi de slăbire, menținere sau chiar îngrășare în funcție de nevoia ta.

 

Cum vom sti asta?

Îmediat ce te-ai înscris te vom programa la Evaluare Nutrițională, unde Nadia – Specialist OBC în Nutriție va aduna tote informațiile necesare pentru a pregăti o experiență personalizată în retreat însă și a construi planul de Nutriție pentru următoarele 30 de zile imediat după experiența din retreat.

 

De ce sa vii în Retreat?

 

1. O pauza de la rutina zilnică!

Retreat prin definiția lui înseamnă a lua o pauză de la rutina zilnică, a te deconecta de la conferințe, programări sau e-mailuri și vei avea ocazia de a învață lucruri noi despre tine și obiceiurile tale.


The importance of routine during lockdown | Abbeycroft Leisure

 

2. Înveți obiceiuri noi sănătoase!

O serie de seminarii și workshopuri vor fi parte din retreat. Specialiștii Optimize Body Center vor aduce informații de ultimă ora în materie de nutriție și schimbare a comportamentelor dăunătoare, te vor inspira și motiva sa continui călătoria către un stil de viață echilibrat.

 

Five healthy habits net more healthy years - Harvard Health

3. Vei beneficia de sesiuni de relaxare!

Un retreat este o combinație de acțiuni de a face activități și a face nimic. Programul este construit să fie flexibil și să ofere oportunitatea de a învață lucruri noi dar sa te și relaxezi în același timp.

 

4. Location, Location, Location

Locația a fost atent aleasă pentru ca tu să te deconectezi de spațiul personal și sa te relaxezi la un masaj sau saună sau pur și simplu să poți reflecta asupra propriilor gânduri în liniște deplină.

 

Galeria de imagini a proprietăţii


5. Ești ceea ce mănânci.

Alimentația pe care o pregătim în acest retreat este diferită decât cu ceea ce ești obișnuit. Vom pregăti mesele și gustările în așa fel încât sa dezvoltăm noi gusturi pe care nu le-ai mai experimentat în ideea de a reseta comportamentele dăunătoare.

 

15 Healthy New Orleans Restaurants That Won't Make You Hate Life

 

6. Cunoști oameni noi cu aceleasi preocupări. Puterea comunității!

În acest retreat vei întâlni oameni deschiși la minte, oameni ce au aceleași interese ca și tine ceea ce poate fi de mare ajutor pe termen lung. Este posibil să-ți faci cunoștințe noi cu care să dezvolți relații benefice de lungă durată.

 

The Power of Community - Student Wellness Centre

7.  Vei primi Plan Nutritional Personalizat.

Înainte de rerteat te vom Evalua Nutrițional la centru Optimize dacă ești din București sau chiar în retreat dacă ești din alte zone ale României. După retreat vei primi un plan nutrițional personalizat ca să poți continua fără pauză călătoria ta către o alimentație sănătoasă și echilibrată.

 

8. Studiile de specialitate recomandă retreat-urile pentru a avea o viață sănătoasă.

A healthy lifestyle doesn't guarantee a long life, but it will add life to your years - The Washington Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *