- Salata cu tofu si cartofi dulci -

O salată delicioasă cu un amestec armonios de verdețuri crocante, cuburi de tofu natural și cartofi dulci la cuptor. Acest fel de mâncare hrănitoare combină bogăția pământească a cartofilor dulci cu bunătatea plină de proteine a tofu-ului, toate stropite cu un dressing aromat pentru o masă satisfăcătoare și sănătoasă.

 

Setul de bucătărie ZASS® GOURMET Model ZG-KS 03 este o combinație eficientă și utilă de cuțite de bucătărie, de calitate superioară cu suport de depozitare compact, organizat, estetic și ușor de afișat pe blatul de la bucătărie. Setul conține cuțite cu diferite utilizări și în completarea lor o foarfecă utilă în diverse activități casnice. Învelișul în culori rezistente, aplicate atât pe suprafața lamei cât și pe mânere precum și tratamentele laser aplicate lamei sunt propice păstrării gradului de ascuțire și conferă rezistență cuțitelor. Lamele cuțitelor au suprafața netedă, cu acoperire anti-aderentă ceea ce permite curățarea lor rapidă și ușoară, fiind compatibile cu mașina de spălat vase însă cu recomandrea de a fi spălate manual, aceastapentru a-și păstra în timp calitățile estetice și pentru a se evita deteriorarea lor. Designul special al structurii, suportul din lemn vopsit în culoarea cuțitelor conferă atractivitate unității în ansamblu robuste și durabile, o combinație perfectă de materiale reciclabile, recomandat fiind utilizarea și debarasarea responsabilă a acestui set.

 

Poți achiziționa Setul de cuțite și ustensile de bucătărie ZASS® GOURMET Model ZG-KS 03 cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 în magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *