- SALATA de vara cu paste de linte -

Îmbrățișați esența verii cu delicioasa noastră salată de vară cu paste cu linte. Acest fel de mâncare revigorant este o simfonie de arome, texturi și culori care captează spiritul sezonului în fiecare îmbucătură.

 

În inima acestei salate se află ingredientul vedetă – pastele de linte. Confecționate din făină sănătoasă de linte, aceste spirale de paste oferă o întorsătură încântătoare la baza tradițională a salatei. Nuanțele lor de nucă și gustul ușor pământesc adaugă o dimensiune unică preparatului, oferind în același timp o doză satisfăcătoare de proteine vegetale și fibre alimentare.

 

Salata de vara cu paste de linte
– 70 g paste de linte (nefierte)

–  150 g ton in suc propriu
– 200 g rosii cherry
– 1 lamaie
– 1/2 ardei rosu + 1/2 ardei galben
– 150 g porumb dulce conserva
– 100 g baby spanac
– 1 avocado


Valori nutritionale pentru o portie:
405 kcal
33,6 g proteine
44,5 g carbohidrati
10,5 g grasimi

 

Pentru a prepara această reteță am folosit oala mijlocie din setul stivuibil ZASS Gourmet ZG-ACS 02 Pastel.


Setul conține 3 oale antiaderente din aluminiu turnat sub presiune (greutate redusa si conductivitate termica ridicata), astfel că se pot folosi la gătirea uniformă și rapidă a oricărui preparat. Designul vaselor este unul ergonomic și stivuibil, astfel cele 3 oale se pot stivui ușor în orice spațiu de depozitare fie el mai mic sau mai mare. Încorporează o tehnologie avansată de conductivitate cu inductie, fiind adecvate gătirii cu surse variate de căldură: inducție, gaz, vitroceramic, electric, halogen etc.

 

Un alt plus al acestui set este și faptul că are ca dotări butonul universal detașabil pentru capace, acesta se aplică simplu printr-o ventuză și poate fi folosit la toate cele 3 capace. Deschiderile inovatoare din capace permit emisia aburului si scurgerea apei fara varsarea preparatelor din interior.

 

Poți achiziționa setul de oale antiderapante din aluminiu turnat sub presiune ZASS® GOURMET Model ZG-ACS 02 (diponibile in doua variante: Color și  Pastel)   cu un discount de 10%, folosind de reducere OPTIMIZE10 în magazinul ZASS Online.

 

Pentru a urmari episodul complet, click aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *