Shakshouka
- un fel de mancare Africana-

Shakshouka este un fel de mâncare populară din Orientul Mijlociu și Africa de Nord care constă în ouă poșate într-un sos aromat de roșii și legume. Este adesea condimentat cu diverse condimente și servit cu pâine. Numele “shakshouka” derivă din cuvântul arab “shakshek”, care înseamnă “a scutura” sau “a amesteca”.


Ingrediente folosite:
– 1 ceapa rosie;
– 2 ardei Kapia;
– 1 ardei iute;
– 3 ciuperci mari;
– usturoi pisat;
– 1 conserva de rosii;
– 4 oua;
– sare, piper, sumac.

 

O portie contine:

360 kcal 23 g proteine 30 g carbs si 17,5 g grasimi

Setul de Tigăi ZASS® GOURMET Model ZG-ACS 03 din Aluminiu Turnat sub Presiune, antiaderente, de înaltă calitate, te ajută să lucrezi ușor în bucătărie, fiind rezistente și durabile în timp, adecvate gătitului de zi cu zi. Fac parte din seria colorată, stivuibilă ZASS® GOURMET, având un design ergonomic, favorabil stivuirii și economiei în spațiul de depozitare. Tigăile au finisaje de înaltă calitate, în culori vii – pastel, rezistente la căldură, 3 straturi de înveliș antiaderent, fără PFOA, sigure în contact cu alimentele, permit gătirea uniformă a preparatelor, fără lipire, fiind rapid și ușor de curățat. Încorporează o tehnologie avansată de conductivitate, fiind adecvate gătirii cu surse variate de căldură: inducție, gaz, vitroceramic, electric, halogen etc.

 

Poti achizitiona Setul de Tigăi ZASS® GOURMET Model ZG-ACS 03  (disponibile in doua variante – color  și pastel  ) cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *