Stretching Global Activ

Ai nevoie de Stretching Globa Activ? (S.G.A.)


Răspunsul este „DA” dacă ai avut cel putin o singura data dureri la nivelul coloanei vertebrale în ultimul an, răspunsul este „DA” dacă ai un job unde stai pe scaun ore prelungite, răspunsul este „DA” dacă faci sport deoarece ai nevoie de a elibera tensiunea musculară, răspunsul este „DA” dacă simți rigidate în articulații în zona cervicala, a umerilor sau a soldurilor, răspunsul este „DA” dacă nu ești un adept al sportului insa ai vrea sa faci totuși ceva ce nu implica efort crescut ca intensitate.
Ce este Stretchingul Global Activ?

S.G.A este un tip de mișcare de întindere a musculaturii. Diferența dintre Stretching-ul tradițional și S.G.A. este ca prin S.G.A. pe langa beneficiile clasice de eliminare a tensiunilor musculare, diminuare a durerilor musculare și articulare, creștere a flexibilității și mobilității putem spune ca avem oportunitatea de a trata herniile de disc. S.G.A. este considerată metoda esențială în tratamentul herniilor de disc.


Ce Primești dacă te înscrii în programul S.G.A?

Când te înscrii, vei fi programat la Evaluare Posturală Inițială. Aici vom descoperi dezechilibrele musculare, vom identifica zonele de risc din organism și cu ajutorul acestor informații vom construi programul S.G.A personalizat.
Pe toată durata programului, vei avea acces la Specialist pentru a fi în contact pe toată perioada procesului pentru orice fel de întrebări relaționate de procesul tău de vindecare.


Pentru cine se recomanda S.G.A?

  • Tratament în Herniile de Disc;
  • Îmbunătățirea Flexibilității;
  • Îmbunătățirea Posturii;
  • Eliminarea durerilor articulare (spate, lombară, cervical, Șold, umeri, genunchi etc);
  • Îmbunătățirea stării de bine generale.Pentru cine NU se recomanda S.G.A?
Acest program NU este pentru:

  • Cei care nu pot urma instrucțiuni;
  • Nu sunt dispuși sa iasă din zona de confort;
  • Nu sunt dispuși sa facă minim de efort pentru a se simți bine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *