-Toast cu fructe de sezon-

Toast-ul proteic cu fructe de sezon este o opțiune delicioasă și nutritivă pentru micul dejun sau gustare. Acesta prezintă pâine prăjită bogată în proteine, cum ar fi pâinea integrală sau cea îmbogățită cu proteine, acoperită cu un sortiment de fructe proaspete de sezon.

 

Combinația dintre proteinele din pâinea prăjită și vitaminele, mineralele și dulceața naturală a fructelor constituie un deliciu echilibrat și satisfăcător.

 

Nu este doar un mod încântător de a vă începe ziua, ci oferă și nutrienți esențiali pentru a vă menține energic și hrănit.

 

Bucurați-vă de această prăjitură proteică sănătoasă și gustoasă cu o explozie de cele mai bune oferte ale naturii!

 

Toast cu branza cottage si fructe de padure
– 25g paine integrala (o felie)
– 50 g branza cottge
– fructe de padure
121 kcal, 10g proteine, 14 g carbohidrati, 3 g grasimi

 

Toast cu unt de arahide
– 25 g paine integrala
– 20 g unt arahide proteic
– felii de fructe proaspete
180 kcal, 9,5 g proteine, 15,5 g carbohidrati, 9 g grasimi

 

Pentru această rețetă voi folosi prăjitorul de pâine ZASS® Model ZST 09. Prăjește cât pentru o familie! Prăjitorul de pâine are 4 fante largi și multiple funcțiidecongelareprăjire cu temporizare pentru control variabil al rumenirii și reîncălzire atunci când pâinea deja prăjită s-a răcit. În plus, are tăvițe detașabile pentru firimituri  pentru a fi ușor de curățat și întreținut. Este tot ce ai nevoie atunci când iei masa împreună cu cei dragi și vrei să-i surprinzi pe fiecare cu rumenirea preferată a feliilor de pâine!

 

Poti achizitiona Prăjitorul de pâine ZASS® Model ZST 09 cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *