Vinete la cuptor cu brânză Feta: Răsfățați-vă cu o îmbinare delicioasă de felii de vinete la cuptor, bogate și fragede, împodobite cu brânză feta cremoasă. Acest fel de mâncare apetisantă pune în valoare notele pământii ale vinetelor care se armonizează cu alura savuroasă a fetei, oferind o experiență culinară satisfăcătoare și savuroasă.


Pentru coacere voi folosi cuptorul electric ZASS® Model ZEO 42 CR avand o capacitate de 42 litri și 4 funcții de operare: decongelare, rotisare, coacere și prăjire. Cuptorul electric este foarte ușor de utilizat, fiind dotat cu termostat pentru reglarea temperaturii de operare și cu temporizator pentru setarea timpului de gătire. Aceste dotări favorizează gătirea rapidă și uniformă a preparatelor în baza unor rețete precise.


Poti achizitiona Cuptorul electric ZASS® Model ZEO 42 CR cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.


Setul de bucătarie ZASS® GOURMET Model ZG-KS 01 este o combinație eficientă și utilă de cuțite și ustensile de gătit, de calitate superioară cu suport de depozitare compactă, organizată, esteticăușor de afișat pe blatul de la bucătărie. Cuțitele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitatecu rezistență, duritate și densitate ridicatăLamele tratate laser au suprafața netedă, cu acoperire anti-aderentă care permite curățarea lor rapidă și ușoară iar mânerele anti-alunecare permit utilizarea în siguranță a cuțitelor, fiind concepute pentru o prindere confortabilă, bine echilibrată, asigurând în același timp precizie în tăiere. Unitatea în ansamblu, suport și cuțite, este una robustă și durabilă, cuțitele fiind foarte rezistente la abraziune și uzură iar suporții stabili și compacți. Designul special al structurii este favorabil evitării acumulării de murdărie.


Poti achizitiona Setul de cuțite și ustensile de bucătărie ZASS® GOURMET Model ZG-KS 01 cu un discount de 10%, folosind codul de reducere OPTIMIZE10 in magazinul ZASS Online.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *