Cristina Anghel - Manager de operațiuni

De când mă știu pasiunea mea este relaționarea cu oamenii, iubesc oamenii și energia bună, dar și dorința de a înțelege nevoia fiecăruia și acolo unde s-a putut nu am ezitat niciodată să pun umărul și să ajut.

Oportunitatea de a ajuta mă împlinește la nivel uman si emoțional dar mai ales profesional.

Fire creativă și mereu îndrăgostită de real, autentic, frumos, în adolescență am cochetat cu cinematografia, zona de modelling si media ca mai apoi să studiez Jurnalismul, Comunicarea, PR-ul și Marketingul urmând ca ele să facă parte din viața mea profesională în România cât și internațional peste mai bine de 10 ani. 

După ce am am devenit mămică și mi-am întemeiat o familie, profesional m-am îndreptat spre zona de management pe domeniile mele de interes și anume wellness si wellbeing. 

Interesată să descopăr echilibrul perfect între o minte și un trup sănătos, cu scopul clar de a găsi rețeta perfectă pentru o viață de calitate, mi-am continuat studiile în domeniile Nutriție și Fitness urmând cursuri autorizate de specialitate, practicantă de Pilates și Yoga. 

Astfel misiunea mea ca manager de operațiuni la Optimize Body Center este ca pentru fiecare om ce ne trece pragul, să așez și să mențin într-o structură solidă și într-o colaborare strânsă, toate departamentele componente și astfel să oferim servicii de calitate personalizate 100% , cu rezultate maxime, ce vor schimba viața celor ce aleg să preia controlul sănătății lor îndrumați de specialiștii OBC.

Mereu în contact direct cu nevoia și dorințele clienților noștri, te aștept la Optimize Body Center pentru a implementa sau menține în rutina ta un stil de viață sănătos și benefic, plin de împliniri și reușite.

Împreună cu o echipă de specialiști de top în domeniul recuperării medicale, nutriției și fitness-ului medical, completate de departamentul de Ortopedie și traumatologie, condus de personal medical, la Optimize Body Center creăm planul tău de sanatate adaptat fix nevoilor tale cotidiene pentru a face din tine cea mai bună variantă a ta, fizic- funcțional și mental.

Motto -Be real! Stay strong and beautiful!

Telefon0747 141 141

Emailoptimizebodycenter@gmail.com

Adresă: Strada Gheorghe Matac 33-35, etaj 5, 020341 București B, Romania