CABINET NUTRIȚIE ȘI PSIHONUTRIȚIE MEDICALĂ

ZONA FLOREASCA - BARBU VĂCĂRESCU

Principiile după care funcționăm se axează în jurul a trei mari valori pentru noi: rezultate, retenție și recomandări. De aceea, obținerea rezultatelor dorite de către pacient este deja o misiune personală pentru noi. Rolul nutriției în recuperarea medicală este foarte important, însă destul de neglijat în multe centre sau clinici de recuperare medicală. La Optimize Body Center, dorim să oferim rezultate excepționale pentru pacienții noștri și starea lor de sănătate, prin urmare recunoaștem modul în care nutriția potențează exponențial reușita pacientului.

Este o realitate faptul că în anumite situații de stres sau anxietate, este la îndemână să căutăm o îmbunătățire a stării cu ajutorul mâncărurilor care ne fac plăcere, iar de cele mai multe ori, acestea sunt cele care ne îmbunătățesc starea de spirit pe moment, dar pe termen mediu și lung, ne afectează negativ sănătatea prin exces de greutate, afecțiuni endocrine prin dereglări hormonale, anxietate, probleme posturale, ortopedice, articulare, scăderea stării generale de bine. Noi abordăm slăbirea ca rezultat al echilibrului nutrițional și emoțional. 

Psihonutriția are rezultate deosebite în multe afecțiuni care, din păcate, sunt din ce în ce mai dese și necesită, alături de tratamentul alopat sau naturopat și o abordare integrată a alimentației și a stilului de viață

 • Afecțiuni ale aparatului uro-genital

  Infecții urinare

  Litiază renală

  Prostatite

  Probleme erectile

 • Afecțiuni ale sistemului endocrin

  Tiroidită autoimună Hashimoto

  Boala Addison

  Boala Cushing

 • Afecțiuni cardio-vasculare

  Hipertensiune arterială

  Cardiopatie ischemică

  Insuficiență cardiacă

  Angină pectorală

 • Afecțiuni ale sistemului digestiv

  Sindrom de colon iritabil (SCI)

  Boala Crohn

  Boli inflamatorii intestinale

  Hemoroizi

  Fistule

  Cancer proctologic

 • Afecțiuni obstetrico-ginecologice

  Sindromul ovarelor polichistice (SOP)

  Infertilitate

  Fibrom uterin

  Endometrioză

  Premenopauză

  Infecții micotice vaginale

  Candidoze

  Oncologie

  Alimentație corectă în sarcină

Cum facem lucrurile să meargă altfel?

Ascultăm

Ascultăm pacientul și ne interesează istoricul său personal atât din perspectiva fizicului, cât și a perioadei emoționale în care se află. Pacienții noștri ajung la noi cu minim 3 diete încercate fără un impact benefic asupra stării lor, ci dimpotrivă de cele mai multe ori - demoralizare, senzație de neputință, efect yo-yo, mâncat compulsiv, tocmai pentru că este neglijat factorul cel mai uman dintre toate - emoția. Înțelegerea asupra nutriției și a sănătății s-a extins dincolo de simpla analiză a alimentelor pe care le consumăm. Nu este doar despre dietă sau regim. Este din ce în ce mai evident că nutriția nu poate fi separată de alte aspecte ale vieții noastre, inclusiv de starea noastră emoțională sau mentală.

Evaluăm

Evaluăm pacientul cu ajutorul unor tehnici patentate și aparatură performantă de ultimă generație. Punem știința și progresul tehnologic în slujba ta. Două dintre aparatele cele mai eficiente pentru evaluare inițială și periodică pe care le veți găsi la noi sunt InBody și FitMate PRO, despre care îți recomandăm să citești mai jos, pentru că ele sunt suportul științific care face diferența față de metodele testate de pacienți până acum.

Planificăm

Planificarea va ține cont de aceste date, de preferințele tale, nevoi și scop personal. Vrem să îți fie cât mai plăcut și ușor de integrat în viața ta, pentru că știm că acest lucru va contribui mult la reușită.

Facem

Monitorizăm progresul tău și îți oferim suport adaptat ritmului vieții tale, pe WhatsApp, la fiecare masă în timp real. Vei fi în contact constant cu specialistul nutriționist OBC, care te va ajuta să te păstrezi motivat și corect informat.

Este momentul tău!

Pentru reușita obiectivelor tale nutriționale, poți alege din mai multe pachete, în funcție de nevoile tale. Suntem aici să îți oferim detalii, prin urmare te invităm să ne contactezi prin orice metodă preferi - apel, WhatsApp, formular de contact - iar noi revenim la tine cu răspunsuri.

Evaluările detaliate cu ajutorul aparaturii de ultimă generație la Optimize Body Center

Ne folosim de instrumente eficiente pe care le punem să lucreze pentru tine și îndeplinirea obiectivelor tale. Două dintre cele mai căutate aparate se află în sediul Optimize Body Center, iar evaluările pe care acestea le fac pacienților sunt suport științific pentru metodele noastre de nutriție, exercițiu și optimizarea acestora pentru rezultate excepționale în atingerea obiectivelor pacientului.

Re-compozitie corporala

Afla mai multe ->

Slabitul sanatos

Afla mai multe ->

Nutritia si psihonutritia in patologii obstetrice

Afla mai multe ->