SERVICII MEDICALE LA OPTIMIZE BODY CENTER

CABINET ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE

ZONA FLOREASCA - BARBU VĂCĂRESCU

Considerăm că îngrijirea medicală excepțională începe cu un serviciu excelent. Înțelegem că mersul la cabinetul medicului poate fi o experiență destul de delicată, chiar înfricoșătoare. Așadar, din momentul în care intri pe ușile clinicii OBC, ne străduim să facem experiența generală cât mai plăcută posibil, oferind servicii de calitate, cu atenție și considerație pentru pacient și confortul acestuia.

dr. Hiohi Optimize Body Center

Dr. Hiohi Valentin este Medic Specialist în Ortopedie și Traumatologie, cu experiență vastă în domeniu și rezultate deosebite. Cu ajutorul său, veți înțelege toate aspectele stării dumneavoastră de sănătate, procedurile recomandate, medicamentele prescrise și conduita de urmat din acel punct.

Cu o experiență de peste 8 ani în chirurgie ortopedică, precum și pedanța pentru calitatea serviciilor medicale oferite, fac din Dr. Hiohi un partener de încredere pentru dumneavoastră. Dr. Hiohi face parte dintr-o echipă de top cu cazuistică importantă în medicina artrozică, preartrozică și traumatologie sportivă.

 • Infiltrațiile, în funcție de localizarea afecțiunii pacientului, pot fi:

  • Infiltrații în genunchi
  • Infiltrații în umăr
  • Infiltrații în tendoane
  • Infiltrații în articulații
  • Infiltrații epidurale
 • Avantajele infiltrațiilor intraarticulare:

  • inhibă durerea
  • reduc inflamația
  • cresc mobilitatea
  • lubrifiază articulația, protejează cartilajul osos și membrana sinovială
  • reduc consumul de medicamente și nu au efecte secundare
  • scad riscul de artroplastie.

De ce nu trebuie amânat?

Dacă suferiți de o afecțiune a cartilajului articular, evoluția firească a acesteia este progresia către artroză avansată și degradarea completă a articulației. Fără tratament, evoluția poate fi accelerată și afectează calitatea vieții într-un mod destul de important.

În plus, după achiziționarea oricărui serviciu sau pachet, beneficiezi de suportul unui reprezentant OBC care îți poate răspunde întrebărilor, care poate prelua feedback-ul, sugestiile sau nevoile tale pentru ca serviciile de care beneficiezi să fie la înălțimea așteptărilor tale în orice moment.

Pentru că ne pasă!

Rezultatele muncii sale îl califică drept o alegere excelentă pentru o gamă variată de proceduri ce pot fi efectuate în cadrul clinicii noastre:

infiltratii acid hialuronic - Optimize Body Centr

Infiltrații cu acid hialuronic

Această procedură vizează îmbunătățirea lubrifierii și amortizării articulațiilor, fiind recomandată în special pacienților cu osteoartrită. Poți citi mai multe despre această procedură aici.

Programează o consultație!
Infiltrații cu PRP (plasma bogată în trombocite) - Optimize Body Center

Infiltrații cu factori de creștere

Extracția și injectarea concentratului bogat în factori de creștere din sânge stimulează vindecarea țesuturilor, fiind utilă în afecțiuni precum leziunile de tendon sau osteortrită. Am pregătit mai multe informații aici.

Programează o consultație!
Infiltrații cu cortocosteroizi - Optimize Body Center

Infiltrații cu cortocosteroizi

Infiltrațiile steroidiene epidurale constituie un mijloc de tratament pentru multiple afecțiuni ale zonei lombare și ale managementului nonchirurgical al radiculopatiilor. Am scris mai multe despre ele aici.

Programează o consultație!
Infiltrațiile corticosteroide epidurale - Optimize Body Center

Infiltrațiile corticosteroide epidurale

Benefice în cazul unui episod acut de durere lombară sau la nivelul întregului membru inferior. Beneficiile acestora sunt prezentate pe larg aici.

Programează o consultație!

Telefon: 0747 141 141

Email:optimizebodycenter@gmail.com

Adresă: Strada Gheorghe Matac 33-35, floor 5, 020341 București B, Romania