FLORIN CUJBĂ

OPTIMIZE BODY CENTER

Florin Cujbă este recunoscut național și internațional ca punct de referință în domeniul Fitness.
Autor de lucrări și creator de metode de fitness cât și programe în parteneriat cu Men's Health USA, Oriflame și Andreea Raicu, Florin este specializat în recompoziție corporală, creșterea masei musculare și slăbire sănătoasă pe termen lung.

Florin este temeinic pregătit în cadrul a două programe de Master:
1. MSc Management și Marketing în Fitness, UAIC Iași
2. MSc Fitness Business, Birmingham UK

Recunoscut ca ”Trainer of Trainers”, el este Profesor la Programul de Master Trainer Fitness Scandinavia School unde predă de peste 10 ani tainele Fitness-ului. Mai mult decât atât, el este Coach-ul generațiilor noi, rafinându-și metodele și tehnicile prin practică, mentorship dar și prin acreditări, ultima dintre ele fiind Leadership & Executive Coach by ICF Canada 2016.

În 2018, alături de Men's Health USA a lansat Metoda Eleven, care la doar 3 săptămâni de la lansare în format print a fost declarată Sold Out. Metoda Eleven a fost lider de piața în România în anul 2018 și 2019 câstigând 2 premii - premiul de cea mai bine vândută metodă de fitness și cea mai eficientă metodă de fitness.

În 2020, alături de Andreea Raicu a lansat 2 programe de antrenament pentru acasă: Body Balance și Body Blitz.

În 2020, de asemenea, Florin a creat programul 10 Minutes Work from Home, un program destinat acelor perioade pandemice, program ușor de făcut în intimitatea casei tale.

În 2021, din postura de Ambasador Wellness by Oriflame a lansat programul Back in Shape de care se poate bucura toată lumea, fiind un program adresat publicului larg, despre cum sa te pui rapid în mișcare fără sa te accidentezi și sa rămâi cu motivația sus.

Din 2019 și până în prezent, Florin este Owner și Manager General al clinicii de sănătate Optimize Body Center, clinică ce înglobează 3 arii vitale pentru a avea un corp sănătos: Recuperare Medicala, Fitness și Nutriție.

Din 2019 și pana în prezent, sub conducerea lui Florin, clinica a cunoscut rezultate excelente celor care au cerut suport în aceasta direcție, astfel încât în 2022 Revista Capital a acordat clinicii premiul de "Excelenta în Servicii de Recuperare Medicală”.

Tot în anul 2022, Revista Capital i-a acordat lui Florin titlu de ”Antreprenorul care crește performanța multinaționalelor” - datorită rezultatelor excelente obținute de clinica Optimize în parteneriatele sale pe sănătate cu zona de corporate.

Din poziția de Ambasador, Florin a colaborat 5 ani cu New Balance și 2 ani cu Nike, colaborări ce au avut succes pe piața din România.

În prezent, Florin se ocupa de clienții determinați, ce doresc o schimbare deosebită în ceea ce privește stilul de viață sănătos.

Telefon0747 141 141

Emailoptimizebodycenter@gmail.com

Adresă: Strada Gheorghe Matac 33-35, etaj 5, 020341 București B, Romania